Редакторите

Billy Flynn Gadbois от Бостън е бащата, който решава да направи нещо мило за бившата си съпруга, въпреки че вече са разделени. Mалцина обаче биха разбрали и оценили неговия жест.

Били казва, че невинаги е било лесно той и съпругата му да превъзмогнат различията, да преодолеят гнева и горчивината в отношенията си. Но трябвало да го направят заради двете си момчета.

„Постарахме се да установим граници и да определим отношенията си по най-добрия за децата начин. Това е продължителен и непрестанен процес, но резултат се вижда веднага – те са много по-спокойни и щастливи.“

ex-wife-surprised-post-billy-flynn-gadboi-4

Били написа следния статус, който беше споделен хиляди пъти в мрежата:

“Днес е рожденият ден на бившата ми съпруга. Станах рано, купих цветя и подготвих подарък с картичка, пратих ги по децата и ги помолих да я изненадат със закуска. Познати ме питаха защо все още правя всички тези неща. Ето обяснението:

Отглеждам двама малки мъже. Как се отнасям с майка им ще формира техния модел, начина, по който те се отнасят с жените, техните връзки. Още повече в нашата ситуация – с майка им сме разделени. Длъжен съм да им показвам добро отношение. Ние, родителите, трябва да бъдем над нещата и да даваме пример. Това е по-важно от самите нас.

Възпитавайте добри мъже. Отглеждайте силни жени. Моля ви. Светът се нуждае от тях повече от всякога!”


Източник: curiousmindmagazine.com
Снимки: Bored Panda
Превод: Parentland

Коментари