Навръх Коледа от Illumination (“Аз, проклетникът”, “Миньоните”, “Сами вкъщи”) ще ни зарадват с новата си продукция “Ела, изпей!”.

В свят населен само с животни, Бъстър Муун, спретната коала, ръководи някога успешен, но сега потънал в прах и забрава театър.

Ела, изпей! - Parentland

Изправен пред един куп предизвикателства и трудности, но краен оптимист, той ще се опита да възвърне славата на театъра, като организира звезден певчески конкурс.

Ела, изпей! - Parentland

Сред претендентите се явяват: мишка с божествен глас, притеснителен слон-тинейджър, заета майка на 25 прасенца (!), млада горила-гангстер, който иска да избяга от семейното история и таралеж-пънкар, който се опитва да се отърве от арогантното си гадже.

Ела, изпей! - Parentland

Ела, изпей! - Parentland Ела, изпей! - Parentland

Всеки от тях излиза на сцената на Бъстър с надеждата да промени живота си. Дали успява, ще видим във филма на 23 декември.

Филмът включва над 85 хитови песни и е режисиран от Гарт Дженингс („Пътеводител на галактическия стопаджия“). За България се разпространява се от Форум Филм.

Елате на нашата фейсбук страница и участвайте в съвместната ни игра!

Условието: отговорете на въпроса Коя е вашата най-смела мечта? в коментарите под фейсбук публикацията. Да участвате в музикален конкурс, да летите с парапланер, да се научите да свирите на балалайка, да управлявате рибарски кораб или да стигнете до Антарктида – това са само примери, но сме сигурни, че имате ваша собствена и леко безумна мечта. Споделете ни какво тайно се надявате да ви се случи извън ежедневните задачи и обичайни ангажименти.

Срок за отговорите: 21.12.2016-28.12.2016

Печелившите: на 29 декември победителите ще бъде изтеглени на случаен принцип в нашата Фейсбук страница.

Наградите: можете да спечелите чудесни оригинални награди с героите от филма: 1 кутия за обяд, 2 бутилки за вода и 3 ключодържателя

Условия: вижте пълните Условия на играта

Очакваме ви!

Ела, изпей! награди

2441_tp6_00012r

*Играта се осъществява със съдействието на Forum Film Bulgaria

Коментари