Голямото лятно бутане се проведе в началото на юни по инициатива на Академия за родители и с нашето скромно партньорство. Майки, татковци, деца, тротинетки, колелета, бебешки колички и всякакви други превозни средства преминаха по предварително зададен маршрут в Южния парк, за да стартират лятото във форма и да покажат колко важно е движението, независимо от скоростта и повода.

Сега, в началото на септември, се връщаме към това събитие, за да припомним, че всеки сезон има своите удобни и приятни форми за раздвижване и спорт, независимо от метеорологичните условия и температурите. До училище и обратно, през парка към офиса, есенен излет в планината, ски и заскрежени разходки през зимата – изборът е голям, необходимо е само желание, малко дисциплина и добра семейна организация. Предизвикваме себе си и вас към редовно движение – бутане, ходене, тичане или пълзене, всеки ден, по всякакъв повод.

Събитие: поредицата инициативи на академията продължава тази неделя, 11 септември от 11 ч. в Bulgariа Mall с Мини академия за родители – обратно на училище  – ще има лекционна част, интересни работилници, игри и забавления за цялото семейство. Събитието е безплатно и изисква единствено предварителна регистрация.

Снимки: Георги Георгиев за Parentland

Коментари