Bochko Parentland 1

Вече нямаме търпение да тръгнем към морето! Мама и тати са избрали чудно местенце с много слънце, чайки и най-големите плажни чадъри!

Bochko Parentland 2

Tова е първото море за малкото ми братче. Вече е на една и трябва да бъде смел. Морето е голямо, мокро, солено и хич не е до колене!

Parentland Bochko 3


Не се страхувай, брат ми! Знам една специална и изпитана рецепта срещу акули, ще я пеем докато правим пясъчни замъци. С мен си в пълна безопасност, била съм на море стотици пъти. Е, поне два-три…

Parentland Bochko 4

Взимаме с нас само най-важното– раница, хавлия, очила, крем и … таралеж! Даааа, таралежът Еф е малкият ни домашен любимец с бодли на гърба, меко розово коремче и влажно черно носле. И за него ще бъде първа морска ваканция.

Parentland Bochko 5

Пуф послушно чака да решим дали ще остане да пази къщата  или ще дойде с нашата забавна компания. Стягай кучешкия куфар, Пуф, закъде без теб!

Bochko Parentland 6

Ще бъда истинска сензация на плажа! С бански на райета и модерни слънчеви очила. Всяко малко момиче на пет трябва да има зашеметяващ стил.

Bochko Parentland 7

Да си мореплавател е сложна и отговорна задача, екипирането е сериозно – пояс, въдица и слънчева защита. Слънцето си грее и въобще не пита!

Bochko Parentland 8

Не се мръщи, брат ми, намажи малкото носле! Без крема слънцето ще пари, от опит знам, че това много боли…

Bochko Parentland 9

Намазваме нослетата и на нашите мили приятели – добри, задружни, смели, малки и големи мореплаватели.

Bochko Parentland 10

А утре под крачетата ни боси
ще има не паркет, а пясък! Готов ли си, Пуф?

Parentland Bochko 11

Мой сладичък Еф, ела! В раницата скачай бързо, чака те нетърпеливо цялата тайфа.

Parentland Bochko 12

Проверихме списъка, всичко е по местата си – таралеж, куче, пояси, кофички, лодки и разни други неща от първа морска необходимост.
Kачваме се на кораба …ъъъ… колата!

Bochko Parentland 13

Справихме се повече от добре с подготовката, ще пътуваме цяла банда боцкащи и лаещи приятели. Нашето приказно морско приключение започва съвсем скоро!

Bochko Parentland 14

“Мое мъничко момче, готово за игри, морето ще те върне по-смело от преди!” – каза мама на тръгване. Обещаваме да проверим дали е така, а някой път ще ви разкажем всички забавни морски истории. До една!

Bochko ParentlandНашата фотоистория нямаше да бъде факт и без чаровното участие на Зои и Лео, мопса Фреди и таралежа Фридрих. Благодарим им от сърце за самоотвержената актьорска работа и забавлението!

В подготовката за морските приключения се включиха грижовно слънцезащитно мляко SPF50, слънцезащитен крем SPF30, защитаващият от вредните лъчи спрей SPF50 и SPF30 и най-нежното охлаждащо мляко за след слънце, предоставени ни от нашите весели приятели от Бочко.


Не забравяйте надеждната защита срещу вредните лъчи, за да запазите само прекрасни слънчеви спомени от ваканцията!


Играчки и аксесоари: GENESIS
Гардероб: KIDS BLOK

→ Вижте и другите ни фотоистории

Коментари