Класическата приказка Красавицата и Звяра оживява в игралната си версия, чиято премиера е само след дни!

Красива, зрелищна и мащабна продукция, която очакваме отдавна и сме сигурни, че ще ни остави без дъх. Великолепен разказ за човечност, смелост, приемане, любов, приятелство, толерантност.

Екранизацията е по едноименната анимация от 1991 г.  Режисьор е носителят на „Оскар“ Бил Кондън.  Алан Менкен (Малката Русалка, Аладин), носител на две награди „Оскар“, е композитор на прекрасната музика, а  в главните роли можем да видим звезди като Ема Уотсън, Дан Стивънс, Люк Еванс, Кевин Клайн, Джош Гад, Юън Макгрегър, Стенли Тучи, Ема Томпсън и други.

Красавицата и Звяра

Филмът нашумя и с новината, че за първи път Дисни включват гей сюжетна линия в своя продукция. Категорично приветстваме това решение и сме убедени, че е стъпка напред в това децата да бъдат по-толерантни и разбиращи и да знаят, че любовта има много измерения и образи.

Красавицата и Звяра идва в кината на 17 март на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX, в субтитрирана и дублирана версия с гласовете на Веси Бонева и Орлин Павлов.

Красавицата и Звяра

В навечерието на премиерата на филма и празника 8 март – приеман от едни, отричан от други – подготвихме за всички наши читатели игра-томбола. Харесваме независимите, уверени и смели жени, които умеят да се забавляват, без разлика от повода и деня. Затова решихме да ви попитаме какво и кого включва идеалното парти с приятелки – вино, танци, силна музика, тихи разговори, филми с пуканки или каквото друго ви хрумне.

Ето и условията на играта:

  1. Отговорете в коментар под ФБ публикацията на въпроса: Идеалното парти с приятелки включва…?
  2. Тагнете приятелките, с които сте имали най-забавните преживявания и с които скуката е просто невъзможна.
  3. Споделете публикацията в публичен пост на ФБ стената си.
  4. Харесайте страницата на Parentland.

Красавицата и Звяра

 

Ето и печелившите!

  1. Тефтер – Нина Василска
  2. Чанта – Eli Sabevska
  3. Джобно огледало – Камелия Гайтанджиева
  4. Кутия за бижута 2 бр. – Ani Dacheva и Ивет Атанасова
  5. Комплект оригинални кукли от серията на Hasbro – Nelli Gergevska

Mоля, нека спечелилите се свържат с нас на info@parentland.bg!

Срок: в жребия ще участват само тези, които са отговорили на трите условия на играта в срок до 24:00 ч. на 14.03.2017 г.

Вижте пълните Условия на играта

Пожелаваме на всички късмет! ♥

Красавицата и Звяра

Красавицата и ЗвяраКрасавицата и ЗвяраКрасавицата и Звяра

Коментари