Лято, слънце, море, приятели, безкрайни игри, мистерии и тайни. Това са съставките на едно незабравимо детство и отправна точка на Лятното приключение на Лука – най-новия оригинален и изпълнен с невероятно въображение анимационен филм на Дисни и Пискар, който ще ни отведе на едно вълнуващо пътешествие на Италианската Ривиера, в края на което нищо вече няма да бъде същото.

Лятното приключение на Лука ни потапя в неповторимата атмосфера на живописно градче на Италианската Ривиера и ни запознава с Лука – на пръв поглед едно съвсем обикновено момче, което изживява страхотно лято, изпълнено с приключения, сладолед, паста и безкрайни разходки със скутер, които той споделя със своя най-добър приятел. Но над безгрижните им дни тегне заплахата на дълбоко пазена и необикновена тайна. През какви предизвикателства ще трябва да преминат двете момчета? Каква е цената да бъдеш себе си? Ще разберем от този петък само в кината.

Изпълнен с колоритни герои и много хумор, Лятното приключение на Лука е трогателна история за детството, приятелството и пътя към това кои искаме да станем, когато пораснем. История, в най-добрите традиции на Дисни и Пиксар, която ще покори сърцата на малки и големи.

Изживяваме Лятното приключение на Лука от 18 юни само в кината.

Изживяваме Лятното приключение на Лука от 18 юни само в кината.

Ето я и нашата игра към филма:

Lukal

Наградите:

–          1 комплект от бутилка и стикери от филма;

–          2 комплекта от термо чанта и ръстомер от филма.

Условията:

  1. Харесайте страницата на Parentland
  2. Отговорете на въпроса: Какво мечтаете да бъде вашето лято?
  3. Тагнете приятел, с когото искате да го изживеете.
  4. Споделете поста публично на стената си.

Играта продължава до 24:00 ч. на 22 юни.

*Напомняме, че за да участвате в избора, трябва всички условия на играта да бъдат изпълнени!

Вижте подробните условия тук=>

КЪСМЕТ!

 

Коментари