Цвети Камова

от Цвети Камова

Отглеждането на малки иноватори и създатели вече не е сложна наука, защото създадохме “Дизайн откриватели” – пълноценна програма на Red Paper Plane за 4-10 г. деца и родители, с която изграждаме навици и умения за цял живот.

Програмата е базирана на известния метод за създаване на иновации на Станфордския университет – дизайн мислене, като изпозлва наша адаптация на процеса и техниките му за решаване на проблеми, насърчаване на увереност и проактивност. С него децата откриват света около тях, планират, проучват, измислят варианти, работят в екип, реализират и представят идеите си. И най-важното — създават свои собствени решения.

Дизайн откриватели

Програмата се състои от мисии – увлекателни дизайн проекти  с различна продължителност (от няколко часа до няколко дни), които ви дават нови и разнообразни начини да учите, играете, общувате и създавате заедно с децата си. С мисиите опознавате света през очите на професии и човешки дейности, впускате се в интересна тема, правите ежедневните ситуации по-интересни и забавни или се потапяте в световни събития, поводи и празници.

Дизайн откривателие за родителите, които искат:

✔︎ различен начин за учене, игра, общуване и забавление с детето ви;

✔︎ спокойствие и планирано семейно време;

✔︎ разнообразни и увлекателни предизвикателства (включително и за вас!);

✔︎ приятно време извън екраните и “умно” време пред тях, когато търсите информация и вдъхновение за етап от мисията.

✔︎ работещи инструменти за личното ни развитие като хора и родители.

“Дизайн откриватели” работи като абонамент, в който всяка седмица имате ново предизвикателство в пощенската си кутия. Програмата стартира на 5.03 с първата си мисия. Повече информация можете да откриете тук – https://gumroad.com/l/rpplane-parents

Снимки: Red Paper Plane

Дизайн откриватели


 

            Red Paper PlaneRed Paper Plane e иновативен начин за учене и игра за деца на 3 – 6 г. и 7 – 10 г., базиран на дизайн мислене. Готови проекти за семейна и учебна среда, с които децата могат да развиват ключовите умения на 21-ви век.


Вижте още от ЦВЕТИ КАМОВА=>

Коментари