Селекцията ни за декември – подаръци в последната минута. Внимателно подбрани, както винаги.

Parentland селекция: Декември - подаръци в последната минута

Кликни върху изображението за по-голям размер.

 1. Кухненска престилка Vinter от ИКЕА – 6.99 лв.

Харесахме графичния десен и семплата цветова комбинация. Връзва се на кръста, което ви прави да изглеждате като истински шеф.

 1. Пантофи Vinter от ИКЕА – 9.99 лв.

Всичко пухкаво, топло и меко е на почит през зимата. Тези пантофи са истински комфорт за премръзнали крака – вече ги изпробвахме.

 1. Органайзер Filofax Domino от Orange Center – 69.90 лв.

Ние сме от хората, които обичаме постоянно да си водим записки. Но не на телефона или в гугъл календара, а на истинска хартия. Надяваме се този класически органайзер да ни помогне да спазваме всички уговорки през новата година, и то в срок. Дизайнът е класически и универсален.

 1. Свещ Black Vanilla от I/TEMS – 15 лв.

Харесахме концепцията на тази съвсем нова българска марка и задължително ще тестваме ароматните им свещи. Декември крещи за ванилия, така че ще започнем с него.

 1. „Азбука на любовта“ от Рин Ямамура, ИК Жанет-45 – 14.24 лв.

Държим тази книга на рафта с най-любимите ни и сме я препрочитали стотици пъти. Книга за любовта в най-чистия си вид – по японски лаконична и по детски естествена. Подходяща е и за възрастни, и за деца. Рин Ямамура е известен сценограф, художник и илюстратор.

 1. Автоматичен молив Faber-Castell Lom Piano Black от ORANGE CENTER – 45 лв.

Този автоматичен молив е с толкова красив и елегантен силует и би се харесал с органайзера от точка 3.

 1. „Земя на синовете“ от Джипи, ИК Жанет-45 – 23.75 лв.

За българския книжен пазар е истинско събитие е издаването на роман с комикси. В случая на италианския художник Джипи, превод на Нева Мичева и оформление от Кирил Златков. Силна, първична и бурна книга с характерен почерк.

 1. Стикер за стена с ято птици от Artollo Studio – 45 лв. за размер 100х136 см.

Този семпъл сюжет ще разчупи скучната бяла стена в детската стая съвсем графично и ненатрапчиво. Предлага се и в други размери и цветове.

 1. Шал No.2 от SHEVITZA – 45 лв. за размер 90х90 лв.

От самото начало харесваме идеята, концепцията и изпълнението на тези продукти. Уверяваме ви, че всичко, от опаковката, до самите щампи, обяснението и графичното оформление е изпипано детайлно. Шаловете са чудесна опция и ако сте забравили да купите подарък за приятели в чужбина, предлагат се и на Летище София (не целия асортимент).

 1. Калъф за телефон, банкноти и документи от CRUPON – 72 лв.

Отскоро марката предлага и кожени аксесоари за мъже. Имате избор между портфейли, калъфи за телефони или документи. Създателите им мисли до най-дребните детайли, а значете, че това ни е важно. Срокът на изработка е 5 работни дни, имайте го предвид при поръчката.

 1. Масло за брада BOLE от BRADABRAT – 14.98 лв.

Всяка уважаваща себе си брада трябва да се грижи за себе си, така ни се струва редно. Предлагат се и други аромати, аксесоари и комплекти за подарък.

 1. Декоративни лампички SVARTRA от ИКЕА – 69.90 лв.

Направо се влюбихме в тези лампички! Освен че имитират класическите крушки, са предназначени и за външна употреба. След Коледа можем да ги оставим за декорация, допълват всяко помещение/тераса, а през лятото можем да осветим някое градинско парти или задния двор. Предлага се и по-евтин вариант – по-малки по размер и само за вътрешна употреба.

13. “За какво говоря, когато говоря за бягането” от Харуки Мураками – 14 лв.

Мураками за бягането, себе си, пътя, писането, живота. В превод от Албена Тодорова, която освен великолепен преводач от японски, е и сред нашите автори


⇒ Вижте също селекцията ни за НОЕМВРИ и ОКТОМВРИ

Коментари