Тест Група

от Тест група

Имахме удоволствието да го гледаме още преди официалната му премиера, на прожекцията за журналисти. Бяхме настроени за зрелищна, красива и трогателна история, но филмът надмина всичките ни очаквания. Разкошен, емоционален и забавен – нещо, което непременно трябва да гледате с децата си. Защо? Разказваме по-долу.

Красавицата и Звяра

 

Историята: сюжетът се придържа към класическата анимационна версия, но не дословно. Има малки промени и допълнения, които няма да разкриваме, за да не отнемаме от удоволствието. История за толерантност, любов, смелост, справедливост, приятелство, достойнство и жертвоготовност. За незначителността на опаковката и истински ценните неща. Подкрепа, съпричастност, мисъл за тези до нас, чест и морал – неща, които децата ни трябва да познават от съвсем малки. Всичко е поднесено приказно, приятно, естествено и разбираемо.

Героите: Ема Уотсън може да не ви е любимата актриса или да я свързвате единствено с образа ѝ на Хърмаяни от Хари Потър, но и тук се справя чудесно с ролята си. Естествена красота (луничките!), деликатен силует, очарователно изражение и усмивка – истинска Бел!

Красавицата и Звяра Тест група

Така нареченият Звяр е може би един от най-сексапилните страшилища, които сме виждали. Напомня ни, че привлекателността не се крие в епилираните гърди или крака, а в емоцията, интелекта и чувството за хумор. Безкрайно забавен и чаровно непохватенперсонаж, любимият ни!

Красавицата и Звяра Тест група

С гласовете си и съвсем кратка поява в края на филма участват още Кевин Клайн, Джош Гад, Юън Макгрегър, Стенли Тучи, Ема Томпсън и др. Великолепни характери с големи сърца под металната или дървена опаковка – забавни, духовити, верни приятели.

Гей моментът, който предизвика толкова дискусии е съвсем незабележимо и деликатно намекнат, няма от какво да се притеснявате, може и съвсем да го пропуснете, ако не сте от най-наблюдателните.

Продукцията: безспорно пищна, скъпа и мащабна продукция с много детайли и красиво заснемане. На места ни се се стори, че някои декори приличат на театрални (къщата на Бел), но явно сме се взирали твърде много. Красиви картини, помещения, приказна обстановка, чудни костюми. Малките госпожици ще бъдат особено възхитени!

Красавицата и Звяра Тест група

Музика: страхотна музика от Алан Менкен в типичен Дисни стил. Мелодични и запомнящи се песни, ненатрапчиво вплетени в сюжета.

Дали бихме го препоръчали? С две ръце! Гледайте го семейно, гарантираме, че ще се влюбите. Всички зрители излизат щастливи и усмихнати от киносалона♥

Филмът е вече по кината – 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX, в субтитрирана и дублирана версия.


→ Вижте още от ТЕСТ ГРУПА

→ Вижте още за КРАСАВИЦАТА И ЗВЯРА

 

Коментари