Катерина Георгиева

от Катерина Георгиева

Подават ми един малък пакет в крехка виолетова хартия и златен конец. Сима го пипа внимателно с един пръст. Разбира, че шуми и директно го напада.

Отвътре се подават бяло боди с дълъг ръкав, един страхотен жълт панталон и патешко жълт лигавник. Много симпатични. Семпли геометрични фигури и едноцветни материи. Няма допълнителни апликации и други картинки, което чудесно съвпада с моя вкус.

Бодито е тип “прегърни ме”, харесвам този модел, облича се бързо и се съблича още по-бързо при спешни случаи. Стои свободно, пропорциите са чудесно като за моето човече. Материята е 100% органичен памук, толкова е мекичко, че само искам да я гушкам и да я галя по гръбчето. Не става на вълнички около копчетата.
Бих препоръчала за маншети на ръкавите да остане само подгъв. В момента е отделен кант, който не позволява на ръкавите да се разтягат прекалено, но материята е малко по-статична.

Smartmommy_Parentland 2Панталонът е еластичен на глезените и на кръста, широк, но не прекалено, много удобен за малки хора, които току що са проходили и искат да се покатерят на библиотеката или на главата ви.

Става и за спане. Ластиците са достатъчно свободни, за да не оставят следи.

Жълт, с колан на бели точки. Много шик.

Smartmommy_Parentland 1Лигавникът е необичаен модел, много широк, покрива раменете и цялото коремче, има си малка вдигната якичка, за да не попадат никакви изненади във врата на бебето. Подплатен е с хавлиена памучна материя, за да издържа повече на течности. Закопчава се с велкро. И той е жълт на бели точки.

Smartmommy_Parentland 7Инструкциите за поддръжка са щампа директно върху плата. Много харесвам. При прането няма нищо необичайно, с останалите дрешки на 40 градуса. Съхнат колкото и всяка друга памучна дрешка, но най-важното е че остават мекички и след изпиране. Цветовете са устойчиви.

Разгледах страницата на Smartmommy във фейсбук. Освен бодита, панталонки и лигавници, Драга прави също шапки, подложки за легло, мекички одеала и аксесоари. Асортиментът не е огромен, затова пък са интересни неща, някои от които не съм срещала в България.

Smartmommy_Parentland 5Ще платите за тях малко повече (дрешките от 100% органичен памук), но пък така подкрепяте един чудесен локален бизнес с отношение към детайлите, здравето на децата и околната среда.

Smartmommy_Parentland 4

Smartmommy_Parentland 3Smartmommy_Parentland 6Smartmommy можете да намерите на страницата им във фейсбук  и в Ring Mall (магазин Kiddo).

Фотографии: Isabelle`s Mingle-Mangle

*Продуктите ни бяха предоставени за тест от Smartmommy. Ревюто изразява личното ни и безпристрастно мнение.


ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ ТЕСТ ГРУПА ⇒

Коментари